p

Noutăți

16 nov. 2022

Food & Glory aduce Fine Dining. Acasă.

Știm că adesea îți dorești să-i impresionezi pe cei dragi cu o masă specială, gătită de tine, acasă. Vrei acel “ceva bun de mâncare” care să-ți aducă toate laudele, fără prea mult efort, chiar daca nu ai suficient timp sau pricepere. Cum ar fi sa le poti oferi un preparat care să pară că a ieșit din mâna celui mai bun bucătar, după ce a petrecut ore în bucătărie? Adică mâncare ca la restaurantele premium, în confortul casei tale. Fără bataie de cap. Doar Fine Dining. Acasă.

02 nov. 2022

Descoperă deserturile La Strada

Eleganța și rafinamentul brandului La Strada cuceresc nu doar anotimpul rece, ci și fiecare casă, fiecare cuptor și fiecare degustător! Deserturile din această gamă sunt create cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, pentru a reda o experiență a gustului intensă, direct la tine acasă. Simplu de preparat, simplu să te îndrăgostești de ele!

03 oct. 2022

Platforma România For Gold by Edenia

România For Gold este un proiect Edenia despre importanța nutriției în sport și în viață, ce s-a născut în urma semnării unui parteneriat pentru patru ani cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român. În acest fel, Edenia a intrat în Familia Olimpică și a pornit alături de sportivii români într-o călătorie spre Jocurile Olimpice Paris 2024.

03 oct. 2022

Macromex, partener al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR)

Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Echipa Olimpică Team Romania, se bucură să anunțe că, de astăzi, are un nou membru în Familia Olimpică: Macromex, prin brand-ul Edenia.

03 oct. 2022

Macromex preia distribuția de înghețată Häagen Dazs

Macromex, unul dintre cei mai mari jucători din industria alimentară din România, va prelua, începând cu luna februarie, distribuția de înghețată Häagen Dazs. Până acum, brandul american de înghețată a fost distribuit de Maresi Foodbroker.

Comunicate

22 mai 2023

Raliul Bucătăriilor | Ediția București

17 mar. 2023

Raliul Bucătăriilor | Ediția Cluj-Napoca

20 mar. 2023

Raliul Bucătăriilor | Ediția Iași