Raliul Bucătăriilor | Ediția Cluj-Napoca

Ieri, la Cluj-Napoca, a avut loc Raliului Bucătăriilor, cel de-al doilea eveniment dintr-o serie de 4, care este dedicat industriei HoReCa și comunității de bucătari din România. Acesta a adus împreună sute de business-uri din industria ospitalității, proprietari, chefs, persoane de decizie din restaurante, pub-uri, cafenele, hoteluri, presa Horeca și actori importanți din domeniul economic din zona Ardealului.

 

Noul catalog de produse Macromex Horeca 2023 a fost lansat în cadrul evenimentului, precum și trendurile în HoReCa. Printre inovațiile acestui an constau în soluții complete cu produse relevante de patiserie, slow cooked, semipreparate legume și specialități cartofi, care vin în ajutorul specialiștilor HoReCa pentru a crește eficiența și să reducă costurile. 

Consultați oferta de produse Macromex Horeca in cataloagele dedicate aici si pe platforma de e-commerce bocado.ro.

Raliul Bucatarilor Eveniment Cluj Macromex 02

Invitații de la eveniment au avut ocazia de a participa la sesiunile de live cooking, susținute de bucătarii renumiți la nivel național: Chef Victor Melian și Chef Paul Mădaș. Bucătarii au demonstrat eficiența, performanța, profitabilitatea și productivitatea produselor Macromex Horeca prin preparate care atestă economia de timp, resurse și versatilitatea ingredientelor.

Participanții au fost invitați să deguste preparatele gătite de cei doi chefi bucatari alături de întreaga echipă de profesioniști de la hotelul Napoca din Cluj. Soluțiile au fost grupate pe tipuri de business pentru a adresa direct nevoia și specificul fiecărei locații: săli evenimente, premium catering, cantină, fast food, grill & burgerie, italian, sendvișerie cu o gama largă de patiserie & brutărie.

Raliul Bucatarilor Eveniment Cluj Macromex 03

Următorul eveniment din seria Raliul Bucătăriilor va avea loc la București, în luna aprilie. Ne bucurăm ca am avut alături de noi specialiști din domeniul Horeca, care contribuie prin viziunea și interesul lor pentru continuă îmbunătățire la dezvoltarea industriei.

Eveniment organizat în parteneriat cu Rosehome Horeca

Macromex-Rose-Home-Horeca-Shop

 

VIZIUNEA NOASTRĂ
este să aducem inspirație, eficiență si profitabilitate pentru fiecare tip de business.
NE ASUMĂM MISIUNEA
de a furniza soluții pentru fiecare tip de business prin: consiliere, portofoliul de produse și tehnologie.Toate aceste acțiuni contribuie la: creșterea vânzărilor, reducerea costurilor operaționale și creșterea productivității.